En upptäckt utan dess like!

Oj oj oj, ibland är det så att man kan smälla av. Dessa stora överraskningar som livet då och då erbjuder en. Igår, på den vanliga runda på ICA, fick jag chansen att känna hur det känns när man hittar den där skatten, efter en lång och farlig jakt med skattkartan i högsta hugg och vildsinta pirater i hälarna.
Helt plötsligt vid en inspektion av godishyllan smäckte det till i solar plexus. Fazer blå, med marianne smak! Trumpeter och fanfarer!
                                                           
                                                                             image9 Nu med mariannesmak!


Måste medge att jag aldrig riktigt förlåtit fazer sedan de tog det, högst oförlåtliga, beslutet att ta bort Fazer blå med lakritscrisp. Gick med svart armbindel i veckor. Nu är de visst på hugget iaf, marianne och hallonsmak finns i hyllan. Den med marianne är väl värd att provas. 

Det här borde man ju nästan få betalt för, sådan PR jag lyckas göra. Hörni på Fazer, kom igen nu. Bara att skriva en liten kommentar här så är jag redo för jobbet. Och i fall man får önska skulle jag gärna få komma till provsmakningsavdelningen. Jag kan vara farligt effektiv när det gäller att käka choklad. Ni kommer inte att ångra er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0