Hilton ute ur buren

Vid niotiden svensk tid skedde det stora frisläppandet. Hon är nu ute. Ska visst tala ut under onsdagen i en intervju med Larry King, det är hennes nya erfarenheter och personliga utveckling som är på tapeten.
Hmm, stora insikter om livet och döden?
 
image5


Små lätta moln...

Neej! Det är slutet på juni och här är det då inga små lätta moln. Stora, tunga, regnfyllda ligger och trycker istället. Solbrännan försvinner hastigt och humöret dalar. Svensk sommar.
Men till andra lyckligare tilldragelser. Det prickas av på att göra listan inför dagen B. Kommer onekligen att bli värsta festen. Alla inbjudna; ni kommer att rulla därifrån, dästa med ett lyckligt leende på läpparna!

Kampen mot degen

Idag börjar nedräkningen, en vecka kvar till systers stora dag. Bröllopet med stort B. Det startade upp för en vecka sedan när man mot sitt förnuft kom hem i tid för att hjälpa till. Sedan har det varit degknådning i en vecka och det lär fortsätta en vecka till.

Annars var det halvstor dag igår när möhippan gick av stapeln. Furuvik med apkostym, högar av chokladbollar, hallonsoda och mild övertalning för att få Malin att äta banan och närma sig en påfågel.
Fågel- och bananfobi...
Hon fick också känna på hur det är att hålla i en kungsboa. image2
Att man fick till det så bra!
             

Grejhöjta!

En helt egen blogg. Bara att ösa ur sig direkt. Visdomsorden som ni alla kommer att uppskatta. Nr 1: varför ta en kopp kaffe när man kan ta två.
                                                                                                        image1

RSS 2.0