Dagen efter

oj, oj. Dumlekolor, änglar och Wonka. För att inte tala om Marge Simpson. För en kväll var V-dala= sagostund för vuxna. Fick alla rätter denna gång och matkriget tog aldrig riktigt fart (laxrullar är inte så kastvänligt). Det var helt enkelt riktigt städat. Att det inte var så mycket kvar av glasen och dukarna är en bisak.
Och nu skulle bildbevisen komma, men undertecknad hade glömt kameran. Ska nog få tag på några go'bitar men det orkas inte med idag. I väntan på detta:

                                   +    +    =  ? 


Upp- och nedvända världen

Snö! Nu! Helt absurt. En hopgaddning för att spoliera mina joggningsplaner antar jag. Här försöker man komma i form men om vädrets makter säger nej. Oj, oj, måste nog sitta inne och kolla på TV.

Annars ska det planeras för terminens stora fest. Temat denna gång är de sju dödssynderna. Tänkte först klä ut oss till Göran Persson, men nu blir det en frosseri-Marge istället. Om ni inte förstår hela konceptet kommer förklarande bilder inom kort.            
                                                                                                                                    

Dyrgrip

Nu har det skett. Efter mycket letande och en hel del beslutsångest tog jag idag steget. Nya glasögon.
Från Tiger.       image42

Nej det är inte så de ser ut. De är röda och fina, i plast. Och jag ser übercool ut i dem.

Det enda problemet var priset. 6200! Har ni hört på maken. Dyrare än min kamera. Nästan så att man får en dator för pengarna. Ja det får man. Men så är det när man är nästan blind. Enligt expediten- "jag rekommenderar verkligen högbrytande glas, de blir ju ...väldigt tjocka ... annars". Och vem vill se ut att ha flaskbottnar för ögonen?
Men när ska staten inse denna förbisedda handikappsgrupp och se till att det blir subventionerat?! Jag känner mig diskriminerad, och rånad.

Hoppsan!

Så snabbt det kan gå. Har haft SÅ mycket för mig på sista tiden. Busy, busy.

Nu är jag iaf i Hudik och slappar. Rena fotomaratonet denna helg när folket ska överträffa varandra i bästa bilden.

Canslättarna har blivit globetrotters hela bunten. Marthin röstar för hundkort, Pappa har en posande mamma som favorit och Malin och Joel drar fram glasskort för att fresta juryn. Mormor försöker hålla sig utanför debatten. Så här roligt hade iaf Marthin och jag på vår resa.

                       image41

RSS 2.0