Semesterminnen

Sliter för tillfället häcken av mig på sommarjobbet och har inte haft ork till mer än att kolla på TV. Och så läsa Harry förstås. Ohh så spännande. Tyvärr slut nu. Bara att återgå till Alias för att sätta sprätt på kvällarna.
Måste ju bara delge er läsare min stora bedrift i sommar. Jag har bergsbestigit! Ok, inga linor och branta stup men ca 1800 möh och 20 kg ryggsäck. Stenskravel och en (liten) glaciär. I'm the man! (hmm, woman)

Här är jag på toppen på Helags!                
                 
                                  

Regnet det öser ned...

Det är precis vad det gör. Och på min sista lediga vecka till på köpet! Men det finns ju en del fin fina sätt att trösta sig på. Shopping. Jag och mamsen tog oss en tur i det shoppinggrandiosa Hudiksvall. Räcker iaf i några timmar, och om man inte varit där på någon månad si så där... Storfyndade på en stor plåtbox för foton.  En av de där oumbärliga sakerna här i livet. Men ni vet väl känslan - måste ha, nu med detsamma. Eller är det min lilla inneboende alien som poppar upp och tar över besluten?

                                                                         image10 KÖÖÖÖP!

En upptäckt utan dess like!

Oj oj oj, ibland är det så att man kan smälla av. Dessa stora överraskningar som livet då och då erbjuder en. Igår, på den vanliga runda på ICA, fick jag chansen att känna hur det känns när man hittar den där skatten, efter en lång och farlig jakt med skattkartan i högsta hugg och vildsinta pirater i hälarna.
Helt plötsligt vid en inspektion av godishyllan smäckte det till i solar plexus. Fazer blå, med marianne smak! Trumpeter och fanfarer!
                                                           
                                                                             image9 Nu med mariannesmak!


Måste medge att jag aldrig riktigt förlåtit fazer sedan de tog det, högst oförlåtliga, beslutet att ta bort Fazer blå med lakritscrisp. Gick med svart armbindel i veckor. Nu är de visst på hugget iaf, marianne och hallonsmak finns i hyllan. Den med marianne är väl värd att provas. 

Det här borde man ju nästan få betalt för, sådan PR jag lyckas göra. Hörni på Fazer, kom igen nu. Bara att skriva en liten kommentar här så är jag redo för jobbet. Och i fall man får önska skulle jag gärna få komma till provsmakningsavdelningen. Jag kan vara farligt effektiv när det gäller att käka choklad. Ni kommer inte att ångra er!

Sol i hjärta, sol i sinne

Trodde du ja! Ute skiner solen men vem sitter inne med mörka moln på sin himmel. Jo jag!
Att man skulle dra på sig lite extrajobb när solen skiner. Så att man kan tro att något annat tillfälligt tagit över en och svarat ja på sådana dumheter. Det jämte beslutet att ta flip-flops i morse. 40 min gångväg. Aj aj.
                                                               
Jag har i alla fall något att se fram emot. Fick med mig första säsongen av Alias från lillebror. Kvällen kommer att bli späckad med slag, sparkar och dödande blickar. Mmm.

Alive and happy

Sicken brakfest som det bidde i helgen!
Synd för er som missade det, och då framförallt en viss liten film med en viss liten dans som undertecknad komponerat. Fågeldansen i Malins egen tappning. Länge sedan man skrattat så att tårarna sprutade. BG:s mammas tal kom inte långt därefter. Det stulna hårvaxet är nu legendariskt.
Emellan alla skratt lyckades de tu klämma fram sina (lätt nervösa) jaaa, en massa god mat ätas, bröllopstårta slinka ned och bruden och brudgummen se så där oförskämt snygga och lyckliga ut. Malin=herren på täppan i brudsammanhang.
Slitsamma veckor innan men se så bra det blev. Om någon dock skulle anmärkt på ett av yoghurtbrödens former skulle denne hackats upp och serverats som tilltugg. För er som inte klarar pressen rekommenderas LA och ett Elvisbröllop.
 

         image8


B och BG sitter nu på en strand i Bulgarien och gottar sig på sin smekmånad. Vad de inte vet är att jag hittat hallonbåtarna... Puss på er om ni läser det här!

RSS 2.0