Systers födelsedag!

eller, ja, rent tekniskt var den för en och en halvtimme sen, men nu ska vi inte vara så'na. Så GRATTIS Mallan, allra världens bästa syster!

Måste helt enkelt lägga in en bild på ditt alterego, stroketomten, för att du ska få de riktiga hemmavibbarna.

image31

Måste ju få komplettera din glammiga bild av dig själv och sedan kanske det känns tryggt att veta vartåt det hela bär i väg nu när du börjar komma upp i ålder. Krumrygg, skäggväxt och hasande gång kommer inom kort att vara ditt liv. Så passa på att njuta... Förresten, fin vink, bilden får gärna upprepa sig i januari, med en mer välfylld säck.

Värsta dåliga samvetet och jag är en dålig syster känslor. Men vad göra? Tänk om du och Marthin bytte plats, då vore jag i perfekt tid! Får sluta älta nu och dra fram jag hade föreläsning åtta till fem brandtalet.
Men paketet då? Jag är inte förvånad om kineserna har luktat på det och slitit upp det i ren desperation. Då får de iaf reda på vad deras liv hela tiden saknat, och kanske kan fylla igen det gapande hålet i deras vardag med ett litet komplement i affärerna. En finemang till förklaring för att bortförklara alla ev förseningar.

Till sist- Vad var det för en dag? Var det en vanlig dag? Nej, det var ingen vanlig dag för det var Malins födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra!
Kram!Höst i Hudik

Tillbringade helgen hemma i Hudik. Mottog uppvaktning och muntrade upp mina päron som är alldeles ensamma i ett stort hus. Resten av syskonskaran har flytt landet så jag axlar ett stort ansvar.
Helgen stora begivenhet- ut i skogen skulle vi och leta svamp. Mysigt, höstigt och god belöning. Trodde jag. Ingen svamp, ingen svamp, ingen svamp. I timmar. Till slut TRE kantareller. Som ett hån. Fick skavsår på köpet. Varför åkte vi inte till Ljusdal och köpte ett skitasnyggt 50-tals sideboard till mig som jag ville?

                                                       

                                        Lokalpatriot!
                                                               

                                                                       
                      
                                                          Var är svampen?       Här är svampen!


GRATTIS PAPPSEN!

Idag är det en STOR dag! Pappa fyller 50!

Det kan man inte tro men så är det. Flytt landet har han i ett försök att komma undan alla påminnelser. Men si det går inte i denna kommunikationens era. Men han har tagit det med stil får jag säga, ingen motorcykel, skinnjacka eller getskägg har synts till, än så länge.

Så stort grattis lilla pappa, utan dig skulle världen vara lite kallare! En pappa i toppklass som är väl unnad att vi alla hojtar så högt vi kan -HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!


image22

GRRAAAATTTTIIISSS!!!!

RSS 2.0