1,2,3, BUNGY!

Arets prestation! Undertecknad har hoppat bungy jump. Och man vill ju inte vara en mes utan jag tog varldens hogsta nar jag anda var pa g. 216 meter! Och saaa kul var det. Svarslaget.

Annars ar vi nu i Knysna, pa Sydafrikas sydkust. Ett lummigt stalle efter nagra dagar i Karoo, en halv-oken dar det var torrt, torrt. Detta innebar ocksa att vi ar tillbaka i civilisationen och far se lite folk istallet for bara djur. Trevligt som omvaxling.

Kom hit till Knysna i forrgarkvall och igar hade vi det soligt och skont och jag lyckades fa till ett dopp i havet. Det forsta och kanske sista med tanke pa att det brukar vara typ 15 grader i vattnet i Kapstaden dit vi ska sen. A andra sidan delar man stranden med pingviner dar sa det ar en small man far ta antar jag.

Jag kan rapportera att magen nu ar battre men istallet har jag adragit mig en forkylning (en helt vanlig en mina kara foraldrar, sa ni behover inte oroa er...) Kanns lite konstigt i det varma Afrikat men jag kan nu meddela att det for det mesta ar uschligt kallt har. Sitter tex just nu med 4 trojor pa mig. Och fryser.

Som vanligt ar tiden knapp. Fullt schema. Idag har vi tagit en battur pa lagunen utanfor staden (molnigt och kallt) och ska nu ivag pa en liten hajk i skogen. Igar hajkade vi lite efter kusten och klattrade pa klipporna och blev nedstankta av 4 m vagor. Skont i solvarmen.

Har i Knysna ser det nastan lite ut som hemma med tallar och en gron och lummigt kustremsa. Battre strander an hemma dock... Sydafrikas landskap andras snabbt om man aker omkring lite. Har finns allt fran langa strander till berg och nastan oken. Och vi har tagit oss igenom det mesta. Tom klattrat lite i bergen. Jobbigt. Vi har fatt bo pa en massa harliga stallen. Bra standard men primitivt pa sa satt att de ofta ligger avigt till och ibland inte har elektricitet. Foretaget jag aker med ager omraden av mark lite har och dar i landet och vi bor pa dessa undangomda och inte turistivaderade stallen. Mysigt! Bilder far ni tyvarr vanta pa. Kanske sista dan nar turen ar slut och vi far lite fritid och tillgang till internet. Den som vantar pa nagot gott...

Summa sumarum mar jag bra (trots snuvan) och njuter sa mycket jag bara kan. Kramar! Speciella halsningar till er som fyllt, kommer att fylla ar. Har ju ingen telefon nu sa vi far ta det sen. Grattis iaf!

Kommentarer
Postat av: sis

ja det får vi verkligen ta sen! åker upp till hudik ikväll och hoppas på stort firande i dagarna tre. men vi får väl se. kanske har du en liten present liggandes hemma på sängen i hudik när du kommer hem igen?! Du kommer på onsdag, det är bara att titta förbi uppsala om du vill eller behöver en sovplats el. liknande. Marthin kommer sova hos oss ons-tors så du kan ju också göra det om andan faller på! Later bungydude, coooooolt!!!

2008-10-24 @ 14:13:35
URL: http://smalin.blogg.se/
Postat av: martha

Jaha, o nar far man veta om du har kommit hem pa riktigt?? Far man nat bloggande innan man kommer hem, eller ska det tas irl???

2008-11-02 @ 21:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0